Salta al contigut

Salut

Perquè cada persona és diferent, a AXA Salut posem, a la teva disposició, una àmplia gamma d’assegurances que s’adapten a les teves necessitats i a les de la teva família.

 • Assegurança de Salut

  Assegurança de Salut

  Perquè volem cuidar la teva salut i sabem com d’important que és per a tu, t’oferim les cobertures més completes del mercat. Perquè no t’hagis de preocupar de res i et sentis segur i protegit.

 • Assegurances de Salut per a empreses

  Assegurances de Salut per a empreses

  Cuidem la teva salut i la dels teus empleats per assegurar la salut de la teva empresa. L’assegurança de Salut d’AXA vetlla perquè els teus empleats rebin la millor assistència mèdica. T’oferim accés fàcil i ràpid a més de 35.000 professionals, els centres mèdics i els hospitals més prestigiosos i les cobertures i els serveis més complets (programes preventius, orientació mèdica les 24 hores del dia, cobertura dental, etc.) I, si vols, amb la modalitat de reemborsament de despeses, tindràs lliure elecció d’especialistes a tot el món.

 • Assegurança Dental

  Assegurança Dental

  Perquè volem cuidar el teu somriure, t’oferim l’Assegurança Dental d'AXA, que és una assegurança exclusiva d’assistència odontològica integral, que cobreix els riscos exclosos per la Seguretat Social. Amb aquesta assegurança tindràs accés a tots els serveis odontològics privats a través d’un quadre mèdic concertat amb més de 2.000 professionals, inclosos trenta-cinc serveis gratuïts i la resta de serveis s’ofereixen amb un descompte mitjà d’aproximadament el 50% del preu mitjà del mercat.

 • Assegurança de Baixa Laboral Temporal (ILT)

  Assegurança de Baixa Laboral Temporal (ILT)

  En AXA, t’ajudem a mantenir el teu nivell de vida quan estàs de baixa. Per això, si a conseqüència d’un accident o una malaltia, no pots desenvolupar la teva activitat laboral, amb aquesta assegurança percebràs una indemnització corresponent al capital contractat.

 • Assegurança d’Hospitalització

  Assegurança d’Hospitalització

  A AXA, t’ajudem a cobrir les despeses extraordinàries que suposa una hospitalització. Amb l’assegurança d’Hospitalització d’AXA, et garantim una indemnització com a conseqüència del fet d’estar hospitalitzat.

Atención esta usando una versión obsoleta del navegador, por favor actualízala para una mejor experiencia.