Inverteix en els mercats financers

 • Què és exactament una assegurança d'inversió?

  És un vehicle per invertir que, a més, inclou una assegurança en cas de defunció; per tant, és la millor manera de gestionar els teus diners intel·ligentment. Així mateix, és un producte que et permet decidir l'horitzó temporal de la teva inversió, així com l'objectiu per construir el teu estalvi, de manera que els teus diners no només estan amb els millors gestors, sinó que et permeten generar rendiments.

  persona aprendiendo
 • Per a què serveix?

  Una assegurança d'inversió et brinda seguretat financera i t'ajuda a aconseguir les teves metes econòmiques. És una manera efectiva de construir un patrimoni sòlid, ja que et permet invertir de manera intel·ligent i diversificada. A més, pots adaptar-la a les teves necessitats i als teus objectius personals, ja sigui per a la jubilació, l'educació dels teus fills o qualsevol altre projecte important a la teva vida.

  Pareja abrazados
 • Quins són els avantatges?

  En primer lloc, la seguretat. Els teus estalvis són gestionats per experts, cosa que t'ofereix tranquil·litat en temps d'incertesa. A més, tens l'oportunitat d'obtenir-ne rendiments atractius a llarg termini, aprofitant el potencial dels mercats financers. També gaudiràs de beneficis fiscals i flexibilitat per adaptar el pla a les teves necessitats canviants.

  Hojas con dividendos

Assegurances d'Inversió

Imagen Fondo de inversión Asigna AXA

Asigna

Aprofita l'oportunitat de planificar el teu benestar futur amb una gamma àmplia i variada de fons d'inversió per ajudar-te a complir els teus somnis.

MÉS INFORMACIÓ
PIAS Rendimiento

PIAS Rendiment

Planifiqui el seu futur i aprofiti els importants beneficis fiscals a través d'un pla d'estalvi periòdic adaptable.

MÉS INFORMACIÓ
chica con ordenador

Si en vols conèixer més informació, deixa'ns les teves dades i t'oferirem una informació personalitzada

Sol·licita'n informació

Necessites ajuda?

En AXA sempre estem disponibles per a tu i t'oferim diferents canals per contactar amb nosaltres.

TELEFONA'NS