Estalvia amb tranquil·litat

 • Què és exactament una assegurança d'estalvi?

  Són productes dissenyats per ajudar-te a estalviar diners i obtenir-ne una rendibilitat garantida; n'existeixen diferents modalitats: tens, per exemple, productes en els quals tu pots fer una aportació inicial i, posteriorment, si ho desitges, fer-ne d'addicionals per incrementar el teu capital.

  Dos persona de viaje
 • Per a què serveixen?

  Aquestes assegurances t'ofereixen l'oportunitat de tenir els teus estalvis assegurats i obtenir-ne rendibilitat sense la necessitat d'haver de fer aportacions periòdiques, per la qual cosa són ideals per a objectius a mitjà i llarg termini, com ara la compra d'una casa, l'educació dels teus fills o la jubilació, i també t'ajuden a crear un fons d'emergència davant imprevistos.

  persona tranquila
 • Quins són els avantatges?

  Les nostres assegurances d'estalvi ofereixen interessos o rendiments perquè els teus diners continuïn creixent.
  La seva flexibilitat et permet adaptar els productes a les teves necessitats i capacitat financera, de manera que et proporcionen seguretat i la possibilitat de disposar dels teus diners quan ho necessitis un cop transcorregut un període inicial, segons el producte triat. Amb garantia de capital, rendibilitat anual i l'opció de realitzar aportacions addicionals al teu contracte en els períodes de campanyes que tingui habilitats l'entitat asseguradora.

  persona explicando

Plans d'estalvi

Descobreix la nostra varietat de productes d’estalvi garantit. Disposem de productes flexibles i modulables que pots adaptar a les teves necessitats específiques, o la teva capacitat econòmica, i es poden contractar des de 1.000 € i fins a 3 M€ segons el producte. A més, són productes que t’ofereixen una rendibilitat òptima, adaptada a la situació de mercat, i en què podràs incrementar el capital perquè podràs fer aportacions suplementàries, si ho vols, durant els períodes que la companyia tingui establerts per a cada producte. Entra aquí i informa-te’n. Assegura el teu futur financer amb tranquil·litat i confiança.

persona revisando sus finanzas

Rendibilitza

Amb una rendibilitat mitjana més alta que els dipòsits tradicionals.

MÉS INFORMACIÓ
Hombre revisando sus ahorros en una tablet

Flexiplus dipòstit flexible

Una solució flexible, amb capital garantit i del qual pots disposar en qualsevol moment.

MÉS INFORMACIÓ
pareja viendo sus ahorros

Compte i augment

Una modalitat d'estalvi garantit a prima única en què veuràs com augmenta el teu compte

MÉS INFORMACIÓ
chica con ordenador

Si en vols conèixer més informació, deixa'ns les teves dades i t'oferirem una informació personalitzada

Sol·licita'n informació

Què pots fer en cas que et venci el contracte o es mori cap familiar?

Què és una assegurança d'estalvi?

Són productes de vida pensats per ajudar-te a estalviar diners i obtenir una rendibilitat addicional. T’ofereixen interessos o rendiments sobre els estalvis perquè els teus diners continuïn creixent. N’hi ha de diferents modalitats, de prima única, de prima periòdica i, fins i tot, productes als quals pots fer una aportació inicial, única, i posteriorment, si ho vols, fer-hi aportacions suplementàries per augmentar el teu capital. N’hi ha que tenen una data de d’expiració determinada (data de venciment) i d’altres en què l’assegurança s’acaba quan se’n fa el rescat total o traspassa l’assegurat.

Què pots fer quan et venç el contracte?

Entra al teu espai client AXA o posa’t en contacte amb el teu mediador d’assegurances i lliura-li la documentació necessària per fer el tràmit:

Si ets una persona física entra aquí per trobar-ne més informació.

Si ets una empresa o una persona jurídica, entra aaquí per trobar-ne més informació.

Què pots fer en cas de mort d'un familiar?

En moments difícils, com amb la defunció d’un ésser estimat, et volem ajudar amb informació sobre les gestions administratives que cal fer i com.

En matèria de seguros, és important de consultar els contractes d’assegurança amb cobertura per mort que té el difunt a nom seu a la pàgina del Ministeri de Justícia https://www.mjusticia.gob.es/es/ciudadania/tramites/certificado-contratos-seguros

En aquesta pàgina pots fer el tràmit en línia, per correu o de manera presencial, abonant-ne les taxes corresponents.

Més informació sobre els principals tràmits que cal fer després de la mort d’un familiar.

Necessites ajuda?

24/7 disponibles. Et pots posar en contacte amb nosaltres per telèfon, xatejar amb els nostres agents o, si t'ho estimes més, et truquem.

Truca'ns Posa't en contacte amb el teu agent

Els termes expressats en aquest web estan supeditats a les condicions generals i particulars d'aplicació d'aquestes assegurances, així com a la modalitat d'assegurança contractada i al fet que el pagament del contracte estigui al corrent.