Contrata Nuestros Seguros Online

Elige el seguro que necesitas y calcula tu precio sin compromiso

Seguro de Caza

Estalvia temps i contracta en línia, des del mòbil, la tauleta o l'ordinador. És molt fàcil!
Primer has de respondre a unes preguntes senzilles, després et calcularem el preu i et mostrarem els tipus d'assegurança. Si t'interessa l'oferta podràs contractar l'assegurança en aquell mateix moment. 
Si prefereixes pensar-ho o tens dubtes, et podràs guardar el pressupost i recuperar-lo més tard, o contactar amb nosaltres per telèfon o per xat.

mujer con telefono en la mano

Ja has fet un pressupost? Recupera'l.

Si ja tens un pressupost d'AXA, recupera'l i continua el procés per on el vas deixar, no cal que tornis a introduir les dades. Pots fer-ho des d'aquí, o des del correu que deus haver rebut.

RECUPERAR EL PRESSUPOST

Preguntes freqüents sobre la contractació d'una assegurança en línia

Hi ha descomptes per contractar una assegurança en línia?

En alguns casos, pot haver-hi promocions actives que et permetin estalviar diners en contractar una assegurança en línia. No obstant això, és important tenir en compte que no sempre hi ha promocions disponibles. Si vols conèixer si hi ha alguna promoció vigent i així poder aprofitar els descomptes o regals en cas que estiguin disponibles, pots telefonar-nos al 911 119 508.
 

Hi ha diferències entre les cobertures d'una assegurança en línia i una assegurança tradicional?

Depèn del tipus d'assegurança. En general, les cobertures ofertes per una assegurança en línia i una assegurança tradicional seran molt similars, ja que els dos tipus d'assegurances han de complir amb els mateixos requisits legals i reguladors i tenen el mateix objectiu, protegir-te. No obstant això, en alguns casos pot haver-hi diferències subtils en les cobertures ofertes per cada tipus d'assegurança. Parlem principalment de cobertures addicionals, o de criteris d'exclusió diferents.

Quant es triga a contractar una assegurança de manera digital?

Podràs contractar qualsevol de les nostres assegurances  en menys de 5 minuts. Et demanarem les dades imprescindibles per poder calcular-te el preu i fer-te una oferta personalitzada. I si disposes de tota la documentació necessària, podràs contractar l'assegurança al mateix moment. En el cas de l'assegurança de salut o de vida, hauràs de completar posteriorment un qüestionari mèdic.

Quins són els avantatges de contractar una assegurança en línia?

Contractar una assegurança en línia té molts avantatges. En primer lloc, és ràpid i senzill, ja que pots comparar preus i cobertures des de la comoditat de casa o del lloc de treball. A més, pots fer-ho en qualsevol moment que et resulti convenient, sense necessitat de desplaçar-te a una oficina física o trucar durant les hores d'atenció al client. Un altre avantatge és la flexibilitat, ja que AXA et permet personalitzar l'assegurança des del mòbil o l'ordinador.
 

Es poden contractar en línia, totes les assegurances?

AXA té una àmplia cartera d'assegurances, encara que no totes es poden contractar en línia. Actualment permetem calcular en línia el preu de les assegurances de cotxe, moto, llar, salut i vida, i també d'unes altres com ara assistència en viatge, caça, pesca, bicicleta i baixa laboral. Si desitges contractar una assegurança diferent que no estigui a la llista, sempre pots posar-te en contacte amb nosaltres per obtenir més informació i assistència en la contractació de l'assegurança.
 

Què es necessita per calcular una assegurança en línia?

Segons l'assegurança que t'interessi calcular, et demanarem una informació o una altra. Per exemple, per calcular l'assegurança de cotxe necessitaràs la matrícula o les dades tècniques del vehicle, així com la data en la qual et vas treure el permís de conduir i la teva professió, entre altres dades. I per calcular l'assegurança de salut et demanarem dades com la data de naixement i la dels assegurats que vulguis incloure, o el codi postal per saber quines cobertures podem oferir-te.

Oferiu ajuda per si tinc dubtes durant el procés de contractació en línia?

A l'hora de calcular i contractar en línia les nostres assegurances sempre disposaràs del nostre número de telèfon per poder contactar amb AXA de manera gratuïta en cas de dubtes sobre el producte o sobre el procés.

Desde el lugar que prefieras, en el momento que quieras

Disfruta de la tranquilidad de contratar tu seguro con AXA estés donde estés. Calcula sin compromiso el precio del seguro que necesites, y contrátalo online de manera rápida y fácil.