Una parella feliç consultant un portàtil
Porta el compte Comença a prendre el control dels teus diners Descobreix com!

Educació financera en vídeo

Els nostres vídeos et guiaran a través del laberint financer, per fer-lo accessible per a tothom, sense que importi el teu nivell d'experiència

Infografies

Explora l'educació financera de manera visual amb les nostres infografies sobre estalvi i inversió, entre d'altres. Simplifiquem les teves finances!

Glossari

 • Glossari financer

  Endinsa't en el món de conceptes financers que s'encreuen amb la teva rutina diària. Et proporcionem definicions clares i l'aplicació pràctica d'aquests conceptes per a la vida.

  Més informació
  mujer leyendo

Seminaris web

mujer escribiendo

Descobreix els nostres seminaris web gratuïts sobre educació financera i treu partit dels coneixements que comparteixen persones expertes en la matèria.  

Veure seminaris web

Articles

¿Por qué los planes de pensiones son una opción interesante de ahorro?
La brecha de género, también en los seguros de vida
¿Cómo podemos cuidar del planeta con nuestras inversiones?

Coneix tots els avantatges

 • Estalvia amb tranquil·litat

  Descobreix el poder de les assegurances d'estalvi, una alternativa perfecta per construir un futur sòlid i aconseguir les teves metes econòmiques a través de productes amb rendibilitat recurrent i garantida.

  Més informació
  Familia relajada en un sofá
 • Inverteix en els mercats financers

  Sàpigues com les assegurances d'inversió et poden ajudar a generar rendiments amb la tranquil·litat de comptar amb els millors gestors i tota mena de modalitats d'inversió des d'aportacions de 50 € al mes.

  Més informació
  foto inversor
 • Pensant en la jubilació

  Hem de prendre consciència de la importància de construir la tranquil·litat i estabilitat en l'etapa de jubilació; pots fer-ho a partir de qualsevol edat i amb aportacions mínimes.

  Més informació
  jubilados alegres

Vols més informació?

Si vols conèixer més informació, deixa'ns les teves dades i t'oferirem una informació personalitzada
Per favor, introdueix un nom vàlid
Per favor, indica el primer cognom
Per favor, introdueix un DNI vàlid
Per favor, introdueix un telèfon vàlid
Per favor, introdueix un correu vàlid
Per favor, introdueix un codi postal vàlid
Per favor, introdueix un horari vàlid
Per favor, introdueix les teves observacions correctament

Aquests materials tenen caràcter merament informatiu i tenen el fi d'ajudar els lectors a conèixer millor els conceptes financers i la gestió de finances. Aquests materials no són un assessorament en matèria d'inversions ni constitueixen una oferta o invitació a comprar o vendre. El contingut es basa en fonts d'informació considerades fiables en el moment de la seva redacció. La informació que es presenta pot canviar sense avís previ. AXA no presenta cap garantia ni manifestació explícita o implícita en relació amb la veracitat, idoneïtat o integritat de la informació presentada.