Imagen consejero con familia
AXA Exclusiv Experts en protecció personal i patrimonial

A AXA Exclusiv el seu conseller patrimonial t'ajudarà a aconseguir els seus objectius pas a pas

Imagen analisis

01. L'Anàlisi

És important conèixer quins són els teus objectius i identificar les teves metes a curt, mitjà i llarg termini, com ara: la cura dels éssers estimats, l'educació dels fills, planificar la jubilació, la seguretat financera, l'estalvi i la inversió, preparar l'inesperat… Com més coses sapiguem de tu, millors solucions podem oferir-te.

Imagen de diagnostico

02. El Diagnòstic

Una vegada coneguda a fons la teva situació i les teves possibilitats, així com els projectes que vols dur a terme, el teu conseller patrimonial elaborarà un complet informe diagnòstic, i prepararà una estratègia integral per donar resposta als teus objectius.

Imagen de planificacion

03. La Planificació

A partir d'aquest moment, el teu conseller patrimonial et presentarà les propostes d'actuació de forma clara, comprensible i detallada, de manera que tindràs tots els elements de decisió suficients, per començar a preparar el teu futur i el de la teva família.

Imagen de seguimiento

04. El Seguiment

Si les teves circumstàncies canvien, el teu pla ha de ser actualitzat o revisat, per reflectir-hi qualsevol canvi de situació personal o professional. El teu conseller patrimonial és sempre al teu costat perquè aconsegueixis els objectius que t'has proposat.

Els nostres productes

 • Assegurança de vida

  La gamma de productes de Vida més completa. Donem resposta a les necessitats del client i la seva família. Cobertures innovadores amb avantatges fiscals.

  MÉS INFORMACIÓ
  imagen personas riendo
 • Assegurança de Salut

  Assistència sanitària amb les cobertures més completes. Quadre mèdic, quadre mèdic amb copagaments o reemborsament de despeses. T'oferim el nostre Centre de Salut AXA a l'espai de clients.

  MÉS INFORMACIÓ
  imagen niño jugando con adulto
 • Estalvi i Inversió

  Producte a curt i mitjà termini en què garantim el teu capital. Productes a llarg termini: productes d'acumulació d'estalvi finalista (PIAS). Inversions gestionades amb les gestores més importants.

  MÉS INFORMACIÓ
  imagen inversores
 • Jubilació

  T'oferim plans de pensions/EPSV: Planes monetaris, renda fixa, mixts i renda variable. Planifiquem una jubilació que s'adapti a les teves necessitats.

  MÉS INFORMACIÓ
  imagen personas mayores