Pensant en la jubilació

 • Què són exactament els plans de pensions i previsió?

  Són productes dissenyats per ajudar-te a estalviar de manera específica per la teva jubilació. Tots dos permeten fer-hi aportacions periòdiques amb avantatges fiscals i diferents opcions de cobrament en la jubilació.

  Jubilados paseando por la playa
 • Per a què serveixen?

  Aquests plans et permeten acumular una quantitat de diners al llarg de la teva vida laboral, per assegurar un ingrés estable en els teus anys daurats, addicional a la pensió pública. Són una manera efectiva d'assegurar-te el futur financer i mantenir la qualitat de vida quan arribes a l'edat de jubilació.

  jubilada tranquila tomando un café
 • Quins són els avantatges?

  Et brinden avantatges fiscals, ja que les aportacions que hi facis poden deduir-se dels teus impostos. A més, pots modificar en qualsevol moment les teves opcions d'inversió sense cost fiscal, ja que les possibles plusvàlues que hagis generat no tributarien fins al moment del rescat d'aquest estalvi.
  També, pots adaptar el pla de pensions a les teves necessitats i capacitat financera. A més, són segurs, ja que són regulats i supervisats per les autoritats financeres per protegir els teus estalvis. Tens diverses situacions en les quals podries rescatar els teus diners abans de la jubilació (atur de llarga durada, viduïtat, etc.)

  pareja viendo las ventajas

Plans de Pensions i Previsió

pensiones

Plans de Pensions i Entitats de Previsió Social Voluntària d'Ocupació

La gamma Plans de Pensions s'adapta a qualsevol horitzó temporal, amb plans a curt, mitjà i llarg termini.

Més informació
chica con ordenador

Si en vols conèixer més informació, deixa'ns les teves dades i t'oferirem una informació personalitzada

Sol·licita'n informació