Assegurances per a joves

Joventut, aquesta fantàstica etapa de la vida en la qual comencem a valer-nos per nosaltres mateixos i adquirim responsabilitats que fins al moment no havíem conegut. L'etapa que comprèn dels 18 als 29 anys és per a AXA aquesta època en la qual hem de donar suport a les accions dels joves i dotar-los de seguretat a l'hora de prendre decisions i accions, a vegades imprudents a causa de la falta d'experiència, i que els poden portar problemes a ells o a tercers.

És per això que ens comprometem a informar-te i ajudar-te amb les assegurances que necessitis.

Seguro de bicicletas para jóvenes

Assegurança de bicicletes per a joves

A l'hora d'anar amb bicicleta el més important és gaudir del recorregut, tant al camp com per la ciutat. Per això, cal equipar-se amb els complements que et garanteixin la màxima seguretat.

MÉS INFORMACIÓ
Seguro de coche para jóvenes

Assegurança de cotxe per a joves

Paga només pel que necessites. Amb l'assegurança AutoFlexible per a joves d'AXA, informació personalitzada del teu mediador, coneix les cobertures de la teva assegurança i tria i paga només les que realment necessitis.

MÉS INFORMACIÓ
Imagen Seguros de Motos y Ciclomotor AXA

Assegurança de moto per a joves

Amb l'assegurança MotoFlexible per a joves d'AXA, i gràcies a la informació personalitzada del teu mediador, coneixeràs les cobertures de la teva assegurança i podràs triar i pagar només les que realment necessitis.

MÉS INFORMACIÓ
Imagen Seguros de viajes

Assegurança de viatges per a joves

Quan viatgem per feina, per plaer o per estudis, estem sotmesos a la possibilitat de tenir un imprevist, que pot frustrar aquest viatge. Per això, viatjar tranquil i protegir convenientment el nostre benestar i el de la nostra família és una prioritat fonamental.

MÉS INFORMACIÓ