Salta al contigut
Cerrar Seguros AXA

Els clients opinen

Puntuació:

4.2/5

Gràcies a la teva opinió com a client, a AXA treballem per millorar la teva satisfacció amb el servei que oferim * Totes les opinions

* Opinions recollides a través d'Stiga, òrgan independent
Assegurança de cotxe

Tu ets el primer. Contracta la teva assegurança d’Automòbil i gaudeix de les millors cobertures.

La teva llar evoluciona. Amb AXA tens totes les cobertures que coneixes ... i les que no

La teva llar evoluciona. Amb AXA tens totes les cobertures que coneixes ... i les que no

Necessites ajuda en qüestions de salut? Oskar, el teu assistent virtual, et realitza una comprovació dels teus símptomes en 3 minuts.

Necessites ajuda en qüestions de salut? Oskar, el teu assistent virtual, et realitza una comprovació dels teus símptomes en 3 minuts.

MyAXA App: Más poder en tus manos

¡La nueva versión de MyAXA ya está aquí!. Disponible en Google Play y App Store

 

Top Employer ens reconeix com la millor empresa per treballar a EspanyaTop Employer ens reconeix com la millor empresa per treballar a Espanya

Estem d’enhorabona, perquè AXA ha estat guardonada com la millor empresa per treballar a Espanya per Top Employer, companyia certificadora global que reconeix l’excel·lència en les condicions que els empresaris creen per als seus treballadors. Mes informació a la sala de premsa.

 
Assegurança AXA per als particulars

Assegurança AXA per als particulars

Àmplia gamma de productes asseguradors i d’estalvi i inversió. Des d’una assegurança de cotxe amb assistència en carretera fins a una altra assegurança que t’ofereix també un dispositiu telemàtic amb avís automàtic en cas d’emergència; des d’una assegurança de salut, que et permet triar el metge que t’estimis més fins a una altra assegurança que t’ofereix la possibilitat de conservar les cèl·lules del cordó umbilical del teu fill nounat; des d’una assegurança de vida amb cobertura exclusiva de defunció fins a una altra assegurança amb cobertures com ara incapacitat permanent o grans malalties; des d’una assegurança d’estalvi que et garanteix uns tipus d’interès segurs fins a un producte d’inversió que t’ofereix la possibilitat d’aconseguir altes rendibilitats. Aquests són només alguns exemples de les nostres assegurances que s’adapten perfectament a les teves necessitats de protecció, estalvi i inversió, i a les de la teva família.

Prem aquí per conèixer les nostres solucions per als Particulars.

Assegurances AXA per a empreses, autònoms i professionals

Assegurances AXA per a empreses, autònoms i professionals.

A AXA som especialistes en empreses, comptem amb una oferta completa de solucions d’assegurances tant per a l’empresa com per al directiu i els empleats, des de la més petita a la més gran, amb garanties específiques per als sectors més importants del mercat empresarial espanyol (assegurances per a empreses d’informàtica, assegurances per al sector de l’alimentació i les begudes, assegurances d’educació, assegurances de flotes, etc.) tot oferint una alta qualitat de servei en cada cas.

Prem aquí per conèixer les nostres solucions per a Empreses.

Prem aquí per conèixer les nostres solucions per a Autònoms.

Protegir-se de qualsevol risc

Amb AXA, la teva empresa té, a la seva disposició, un Agent especialista en empreses proper al qual pots recórrer quan ho necessitis, per informar-te sobre cobertures i tramitar sinistres en cas que ho necessitis. Amb AXA puc!

Oficines AXAOficines AXA

AXA és una companyia que confia la relació dels seus clients a una xarxa d’Oficines d’Assegurances amb agents especialistes en solucions d’assegurament per a les persones i les empreses que valoren el servei afegit d’aquests professionals.

A AXA donem gran importància al factor humà, la proximitat amb el client i la informació personalitzada, vitals per aconseguir un nivell de servei adequat per als nostres clients. Confiar en AXA és confiar a la seva xarxa de professionals.

Localitza l’Oficina AXA que tinguis més a prop

Sempre hi ha una Oficina AXA a prop teu on pots obtenir informació especialitzada. Si ja n’ets client, ja coneixes el teu agent. Si encara no n’ets, localitza la teva Oficina AXA i descobreix els avantatges de disposar-ne d’una a prop teu. AXA compta amb 7.000 punts d’informació i venda, així com 1.100 Oficines Exclusives.

AXA Assegurances Generals

AXA

AXA Espanya és una asseguradora capdavantera en el sector espanyol, especialment en el negoci de No Vida, que distribueix els seus productes a través de les companyies següents:

    • AXA Assegurances Generals
    • AXA Vida
    • AXA Aurora Vida
    • AXA Pensions

La seva estratègia comercial, que es basa en la multicanalitat i en el valor humà, és clau per oferir les millors assegurances als clients. Per aconseguir objectius clau com la proximitat al mediador i al client i poder informar d’una manera personalitzada, AXA compta amb una gran presència a totes les províncies gràcies a la seva divisió en sis direccions territorials i a 7.000 punts d’informació i venda repartits per tot el país.

Les propostes de pòlissa fetes per AXA, amb caràcter general, es consideren vendes informades a l’efecte de la normativa de distribució d’assegurances privades.

Atención esta usando una versión obsoleta del navegador, por favor actualízala para una mejor experiencia.

Teléfono para asistencia

Atención esta usando una versión obsoleta del navegador, por favor actualízala para una mejor experiencia.