Embaràs i recent nascuts

L'embaràs és una etapa molt important per a les dones en la qual ja no només hem de cuidar de nosaltres mateixes sinó també del nostre fill, per la qual cosa augmenten les pors i les inseguretats sobre com cuidar el nou membre de la família. Perquè sabem la importància que té sentir-se protegit en aquests moments, a AXA hem adaptat els nostres productes per ajudar-te a aconseguir-ho.

Seguros de Salud para parejas

Assegurances de salut

Perquè volem cuidar la teva salut i sabem com n'és d'important per a tu, t'oferim les cobertures més completes del mercat. Perquè no hagis de preocupar-te i et sentis segur i protegit.

MÉS INFORMACIÓ
Seguros de Hogar para Parejas

Assegurances de llar per a parelles

Amb l'assegurança de Llar Única per a parelles i, gràcies a la informació personalitzada del teu mediador, coneixeràs les cobertures de la teva assegurança i podràs triar i pagar només per les que realment necessitis. Ni més, ni menys.

MÉS INFORMACIÓ
Seguros de Vida

Assegurances de vida

Perquè la vida és el nostre tresor més gran i hi ha coses a les quals no volem enfrontar-nos, assegura la teva tranquil·litat i la dels teus amb les assegurances de vida d'AXA.

MÉS INFORMACIÓ
Seguro de coche para parejas

Assegurança de cotxe

Amb l'assegurança AutoFlexible d'AXA i la informació personalitzada del teu mediador, tria i paga només per aquelles cobertures que realment necessitis.

MÉS INFORMACIÓ