su

Assegurances per a famílies

La decisió de formar una família és un tema que pot estar molt meditat, perquè molta gent somia amb això fins i tot des que és nen. Creixem en un nucli familiar, aprenem i ens hi desenvolupem adquirint característiques que després volem aplicar a l'hora de crear la nostra pròpia família. La parella i els fills passen a ser el més important de la vida.

Dins d'una família, com a pares, volem sentir-nos tranquils en tots els àmbits que puguin afectar la família, com és l'educació dels fills, la salut familiar i la vida de tots els membres, les persones més estimades.

Seguros de Salud para Familias

Assegurances de salut per a famílies

Perquè volem cuidar la teva salut i sabem com n'és d'important per a tu, t'oferim les cobertures més completes del mercat. Perquè no hagis de preocupar-te i et sentis segur i protegit.

MÉS INFORMACIÓ
Seguros de Hogar para Familias

Assegurances de llar per a famílies

Amb l'assegurança de Llar Única per a famílies d'AXA, i gràcies a informació personalitzada del teu mediador, coneixeràs les cobertures de la teva assegurança i podràs triar i pagar només aquelles que realment necessitis. Ni més, ni menys.

MÉS INFORMACIÓ
Seguros de Vida para Familias

Assegurances de vida per a famílies

Hi ha coses a les quals no volem haver de fer front. Perquè la vida és el nostre tresor més gran, assegura la tranquil·litat i la dels teus. A AXA som experts en assegurances de vida. Ho fem junts?

MÉS INFORMACIÓ
Seguro de coche para Familias

Assegurances de cotxe per a famílies

Paga només pel que necessitis. Amb l'assegurança AutoFlexible d'AXA, amb la informació personalitzada del teu mediador, coneix les cobertures de la teva assegurança i tria i paga només per les que realment necessitis.

MÉS INFORMACIÓ
Seguro de moto para Familias

Assegurança de moto per a famílies

Amb l'assegurança MotoFlexible d'AXA, i gràcies a la informació personalitzada del teu mediador, coneixeràs les cobertures de la teva assegurança i podràs triar i pagar només per les que realment necessitis.

MÉS INFORMACIÓ