Seguros para Jubilación

La época de la jubilación ha cambiado en los últimos años. Con el aumento de la esperanza de vida, tras jubilarse a uno le puede quedar tranquilamente 20 años de vida, con lo que si la salud lo permite, hay mucho tiempo para seguir disfrutando de la vida.
Se pueden hacer esas cosas que nos quedaron en el tintero por tener otras obligaciones y menos tiempo, como tener que compaginar tener una familia a cargo y un trabajo que deja muy poco margen para las actividades que uno quiere realizar.

Planes de Pensiones/ Planes de Previsión E.P.S.V.

Plans de pensions/ Plans de previsió E.P.S.V.

Els jubilats del futur cobraran com a mitjana un 28% menys que els jubilats actuals i, en el cas dels treballadors autònoms, fins a un 40% menys. Per tant, per mantenir un nivell de vida similar a l'actual, la solució és estalviar a llarg termini. (Font: Gabinet d'estudis AXA)

MÉS INFORMACIÓ
Planes de Ahorro

Plans d'estalvi

Aprofita l'oportunitat de planificar el teu benestar futur amb una àmplia i variada gamma per ajudar-te a complir els teus somnis.

MÉS INFORMACIÓ
Seguros de Salud

Assegurances de salut

Perquè volem cuidar la teva salut i sabem com n'és d'important per a tu, t'oferim les cobertures més completes del mercat. Perquè no hagis de preocupar-te i et sentis segur i protegit.

MÉS INFORMACIÓ
Seguro de viajes

Assegurances de viatges

Quan viatgem per feina, per plaer o per estudis, estem sotmesos a la possibilitat de tenir un imprevist, que pot frustrar aquest viatge. Per això, viatjar tranquil i protegir convenientment el nostre benestar i el de la nostra família és una prioritat fonamental.

MÉS INFORMACIÓ