Els empleats són el principal actiu de la teva empresa

Protegeix-los i protegiràs el teu negoci

Assegurança de salut

La salut dels teus empleats sempre protegida, amb nombrosos serveis de telemedicina que complementen l’atenció personal i un ampli ventall de programes de medicina preventiva a la teva disposició i la dels teus empleats.

MÉS INFORMACIÓ

Assegurança d'accidents

Protegeix un dels eixos fonamentals de la teva empresa, els empleats, perquè treballin amb la màxima seguretat possible.

MÉS INFORMACIÓ

Assegurança de vida risc

Contracta de manera ràpida i senzilla la nostra assegurança de vida col·lectiva, i gaudeix de la tranquil·litat de posar el teu negoci i els teus empleats a les millors mans. Tria les modalitats que s’adaptin més bé a les teves necessitats.

MÉS INFORMACIÓ

Assegurança d'estalvi i jubilació

La tranquil·litat permanent dels teus empleats no té preu. Amb l’assegurança d’estalvi i jubilació per a col·lectius els teus empleats tindran garantits els seus ingressos quan arribin a la jubilació.

MÉS INFORMACIÓ

Plans de pensions d'ocupació i entitats de previsió social voluntària d'ocupació

Fidelitza els teus empleats, treballen més motivats sabent que la seva empresa estalvia per ells per la seva jubilació.

MÉS INFORMACIÓ

Assegurança d'hospitalització

Amb l’assegurança d’hospitalització de col·lectius, res aturarà la vida dels teus empleats en cas d’una hospitalització, ja que tu i els teus empleats estareu protegits mitjançant una indemnització diària en cas d’hospitalització per accident o malaltia.

MÉS INFORMACIÓ

Assegurança dental

Amb l’assegurança dental per a col·lectius t’oferim una cobertura integral perquè puguis protegir el somriure dels teus empleats. Tot el que els teus empleats necessiten per tenir una boca sana, amb serveis gratuïts com la neteja bucal, la radiologia convencional o les extraccions, i la resta dels tractaments amb preus preferents.

MÉS INFORMACIÓ

Assegurança d'incapacitat laboral temporal

Amb l’assegurança d’incapacitat laboral temporal per a col·lectius, tu i els teus empleats estareu protegits en cas de baixa laboral per un accident o malaltia, i obtindreu una indemnització fixa, sense tenir en compte els dies que estiguin de baixa.

MÉS INFORMACIÓ

Assegurança de viatge per als empleats

Protegeix els viatges de feina dels teus empleats, fins i tot en estades curtes i en desplaçaments simples. Protegeix-te en cas d’anul·lacions i altres contingències.

null