AXA Vidahorro

Estalvia per a la teva jubilació a través de l'app, gràcies a les bonificacions per comprar en qualsevol dels 100 establiments adherits.

 

Vidahorro és una plataforma de fidelització que permet als usuaris, en realitzar les compres quotidianes, estalviar per a la jubilació. Així de senzill!

Aquest sistema presenta clars avantatges enfront de les actuals targetes de fidelització, que generalment premien amb punts, regals i altres incentius que no aporten el valor de Vidahorro. Així mateix, les targetes actuals són sistemes estancs i difícilment se'n treu rendiment. Amb el sistema Vidahorro es concentren tots els beneficis en un únic compte, cosa que suposa un estalvi considerable, i amb un fi social molt important.

La situació actual del sistema públic de pensions ens ha de fer conscients de les dificultats que tindrem, quan ens jubilem, per mantenir un poder adquisitiu raonable.

Des de Vidahorro et convidem a crear un pla d'estalvi, de manera GRATUÏTA, perquè comprant als establiments adherits vagis acumulant diners en el teu compte personal. És molt senzill i en tot moment tindràs informació de les aportacions, el detall de qui t'aporta més, ofertes d'aportacions especials i el saldo del teu pla. Vidahorro és una plataforma de fidelització que permet als usuaris, en realitzar les compres quotidianes, estalviar per a la jubilació. 

 

Descarrega de franc l'APP per a dispositius Apple (AppStore)

Descarrega de franc l'APP per a dispositius Android (GooglePlay)