Cuida tu vida con Axa

Cuida la vida amb AXA

Truca'ns al 91 111 95 08 per contractar la teva assegurança de Vida i podràs emportar-te gratis fins a 10 videoconsultes psicològiques o psiquiàtriques i 50 € de regal del racó*

* Consulta las bases en https://www.axa.es/promociones

Calcula tu seguro de Vida Protect

Informació important

La proposta d'aquesta pòlissa feta per AXA, amb caràcter general, es considera una venda informada a l'efecte de la normativa de distribució d'assegurances privades.

Preguntes freqüents

Quines cobertures i límits m'ofereixen les assegurances de Vida Protect?

Segons el tipus d'assegurança que triïs de les tres, podràs contractar, a més d'una indemnització per defunció de fins a 500.000€, una indemnització per invalidesa absoluta i permanent de fins a cinc vegades el capital de defunció amb un màxim d'1.000.000€, i la cobertura opcional de malalties greus amb un límit màxim de 180.000€.

A més, en els tres casos s'inclouen les cobertures de bestreta per despeses de sepeli i bestreta per al pagament d'impostos de successions.

Tinc cap límit d'edat per contractar aquestes cobertures?

Sí, hi ha diferents límits segons les cobertures que triïs: per contractar defunció cal tenir entre 18 i 74 anys inclusivament; per a invalidesa absoluta permanent i malalties greus, cal tenir entre 18 i 55 anys inclusivament.

Puc contractar les assegurances de Vida Protect si exerceixo una professió de risc?

Sí, pots contractar-les. La prima de l'assegurança pot variar si exerceixes una de les professions següents: les activitats professionals amb maneig d'explosius, busseig o submarinisme, intervenció subterrània, intervenció en muntanya, servei aeri, activitats antiterroristes, tauromàquia o circ.

Puc contractar per la web indemnitzacions de més de 300.000€?

A través de la web podràs contractar directament capitals de fins a 300.000€. Per a capitals superiors, un assessor contactarà amb tu per gestionar personalment la teva petició.

Puc fraccionar el pagament de l'assegurança?

Sí, AXA t'ofereix tres opcions de fraccionament del pagament: anual (inclou descompte del 4%), trimestral (inclou descompte del 2%) i fraccionament mensual.

Què succeeix si practico un esport de risc?

Els sinistres derivats de la pràctica d'un esport de risc estan exclosos.

Quines malalties greus cobreixen les assegurances de Vida Protect?

Queden cobertes les malalties següents en els termes descrits en el condicionat: infart de miocardi, càncer, accident cerebrovascular, insuficiència renal, trasplantament d'un òrgan vital, paràlisi, malaltia d'Alzheimer, malaltia de Parkinson. Per saber amb més detall quines malalties estan cobertes i quines excloses, consulta l'enllaç del condicionat de l'assegurança Vida Protect.

Quins altres avantatges tenen les assegurances de Vida Protect?

Només per contractar una assegurança de vida i convertir-te en client d'AXA, tindràs accés a una multitud de serveis orientats a la prevenció, el benestar i la cura de la teva salut a través del compte de client a MyAXA Web

Puc fer ús il·limitat de l'atenció mèdica personalitzada?

Sí, podràs utilitzar el servei d'assessorament mèdic, nutricional, psicològic, pediàtric, etc., els cops que vulguis a través del xat. A més, tens dues videoconsultes gratuïtes l'any i un preu reduït per a la resta.

Com puc accedir als serveis de salut que inclou l'assegurança?

A través de la web d'AXA (app i web) podràs accedir a l'apartat “Racó saludable” on podràs consultar tots els serveis descrits anteriorment.

Documentació

  • Nota informativa
  • Informació general prèvia a la contratació
  • Condicionat general
  • Serveis de Vida Protect
  • Cobertures de Vida Protect

Pots rebre la documentació en paper, sol·licitant-la al 911119508.